Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

abrams (771870) - Jedi_KaRuRoSu (1339532) » 686568463: T68/J9/V

Liga 686568463 Información oficial sobre el partido 686568463 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / V.197 (5710)

abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido 2 - 1 Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido
0 - 1 Bogdan Neguţoiu (3')
Casiopeo Pont (12') 1 - 1
Biko Eze (38') 2 - 1
abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido 2 - 1 Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido 2 - 1 Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,8 % 17,6 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

abrams

Goles Goles

  • 114 Minuto 12 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 12. Casiopeo Pont, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a abrams va ser Biko Eze.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lyudmil Múglov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lyudmil Múglov va entorpir al marcador d'en Mikhail Dymnich per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Tasoulis Liras es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dmitriy Luchaninov de abrams va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Casiopeo Pont.

Jedi_KaRuRoSu

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, el Jedi_KaRuRoSu va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bogdan Neguţoiu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4 Hugo Nijs va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pedro Estañol, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 52, en un 1 contra 1 amb el porter, però Hugo Nijs va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Luis Mañara des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Jedi_KaRuRoSu va estar a punt d'empatar al 71 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Urbano Riós que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Marcos Monferrato per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 72, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Vidal Ramírez de Jedi_KaRuRoSu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Edgardo Ovando Solis de Jedi_KaRuRoSu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Cervelló de Jedi_KaRuRoSu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.