Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quinidroid (489538) - Rivas Gol (1600469) » 686567674: T68/J8/V

Liga 686567674 Información oficial sobre el partido 686567674 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / V.183 (5696)

Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido 2 - 2 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
0 - 1 Niver Camargo (2')
Jean-Denis Carré (5') 1 - 1
Félix Campelo (17') 2 - 1
2 - 2 Romildo 'Chavito' Francoli (24')
Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido 2 - 2 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido 0 - 2 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quinidroid

Goles Goles

  • 139 Minuto 5 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Jean-Denis Carré van servir per superar a l'últim defensor, en Andrés Brito. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Quinidroid cantant "Jean-Denis Carré selecció!"
  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Quinidroid sabia com jugar al contraatac, i al minut 17, Félix Campelo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Quinidroid va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jan Tyrakowski, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jean-Denis Carré va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Anestis Mastrokostas per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Rivas Gol

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Niver Camargo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Rivas.
  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Romildo 'Chavito' Francoli per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Karczewski ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Rivas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alex Mătălică va desviar el xut final de Teo Rambusi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 20 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Milan Venera va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Valeriy Muratkin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 55, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alex Mătălică va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, un refús desafortunat de Alex Mătălică, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Daniel Karczewski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Daniel Karczewski va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alex Mătălică, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Teo Rambusi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Niver Camargo va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Niver Camargo de Rivas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.