Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Càdiz CF (796810) - Badmotorfinger (1437866) » 686567188: T68/J12/V

Liga 686567188 Información oficial sobre el partido 686567188 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / V.174 (5687)

Càdiz CF Alineación oficial del equipo 'Càdiz CF' en el partido 2 - 4 Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido
0 - 1 Tommi-Petteri Virtanen (22')
0 - 2 Tommi-Petteri Virtanen (44')
Paolo Morán (44') 1 - 2
Uriel Bedascarrasbure (77') 2 - 2
2 - 3 Călin Isarie (81')
2 - 4 Michael de Munck (90')
Càdiz CF Alineación oficial del equipo 'Càdiz CF' en el partido 2 - 4 Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Càdiz CF Alineación oficial del equipo 'Càdiz CF' en el partido 1 - 2 Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Càdiz CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Als 44 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Càdiz va acabar amb la pilota als peus de Paolo Morán que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Càdiz equilibrava la balança al minut 77. En Uriel Bedascarrasbure, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nemiras Kankevičius de Càdiz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nemiras Kankevičius de Càdiz va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Badmotorfinger

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Tommi-Petteri Virtanen al minut 22 va permetre a Badmotorfinger prendre avantatge per 0 - 1.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Passaven 44 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Tommi-Petteri Virtanen va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb 81 minuts jugats, Călin Isarie de Badmotorfinger va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Michael de Munck, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Călin Isarie que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Dacio Güeco quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marian Tulică, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Călin Isarie va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Maciej Zamolski al minut 47, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Maciej Zamolski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Stanko Radov, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Stanko Radov va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.