Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Romens II (1589673) - lluga f.c (1338252) » 686565538: T68/J6/V

Liga 686565538 Información oficial sobre el partido 686565538 en Hattrick

22.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / V.145 (5658)

CD Romens II Alineación oficial del equipo 'CD Romens II' en el partido 5 - 1 lluga f.c Alineación oficial del equipo 'lluga f.c' en el partido
Radek Trkovský (33') 1 - 0
Rutenio Utreras (56') 2 - 0
2 - 1 José Manuel Solares (62')
Doru Vieru (68') 3 - 1
Antonio Ruescas (74') 4 - 1
Lukas Nödler (76') 5 - 1
CD Romens II Alineación oficial del equipo 'CD Romens II' en el partido 5 - 1 lluga f.c Alineación oficial del equipo 'lluga f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Romens II Alineación oficial del equipo 'CD Romens II' en el partido 4 - 0 lluga f.c Alineación oficial del equipo 'lluga f.c' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Romens II

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Radek Trkovský va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Romens.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rutenio Utreras, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Romens.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Doru Vieru va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Romens va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Antonio Ruescas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lukas Nödler, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emir Šerović va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Jean-Michel Beal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Al minut 23, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 叶 (Ye) 舜兴 (Shunxing) va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Doru Vieru va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Ernest Zdziebłowski de Romens gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Radek Trkovský. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Josep Carles Balbastre de Romens va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

lluga f.c

Goles Goles

  • 136 Minuto 62 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Rutenio Utreras s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant José Manuel Solares, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Virgili Fos per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 39, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sebastián Valdenebro de lluga es va guanyar la targeta groga merescudament.