Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hispanisnopla (1368550) - DesdeElSofa (1600301) » 686564385: T68/J12/V

Liga 686564385 Información oficial sobre el partido 686564385 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / V.124 (5637)

Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido 3 - 1 DesdeElSofa Alineación oficial del equipo 'DesdeElSofa' en el partido
Rudolf Friedrich Pauler (16') 1 - 0
Razi Yanai‎ (22') 2 - 0
Ville Taari (79') 3 - 0
3 - 1 Kepa Larrañegi (84')
Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido 3 - 1 DesdeElSofa Alineación oficial del equipo 'DesdeElSofa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido 2 - 2 DesdeElSofa Alineación oficial del equipo 'DesdeElSofa' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,2 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hispanisnopla

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Rudolf Friedrich Pauler, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. HPA es posava per davant!
  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de HPA van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Razi Yanai‎.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Ville Taari de HPA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Urh Jerele va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ville Taari. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 225 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Razi Yanai‎ es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

DesdeElSofa

Goles Goles

  • 154 Minuto 84 (Gol de penalti): DesdeElSofa va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Kepa Larrañegi.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Aiur Arkaute va enviar un xut des de 40 metres al minut 2, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 Xander Karcher va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Luigi Paolo Brini va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): DesdeElSofa van seguir progressant per la banda dreta. Kepa Larrañegi va tenir la seva oportunitat al minut 63, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip DesdeElSofa 郭 (Guo) 尔挺 (Erting) quasi marca al minut 67 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en José Narbona l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 250 Minuto 74 (Ocasión de falta): Després de 74 minuts, Kepa Larrañegi va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Luigi Paolo Brini el va poder desviar a córner.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 76 en Xander Karcher va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Luigi Paolo Brini va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Xander Karcher quasi redueix la diferència al marcador al minut 88, però una gran estirada d'en Luigi Paolo Brini va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xander Karcher es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.