Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Barcarès (993167) - Eric Castel Juniors (990658) » 686562915: T68/J8/V

Liga 686562915 Información oficial sobre el partido 686562915 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / V.98 (5611)

F.C. Barcarès Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcarès' en el partido 2 - 3 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
0 - 1 Milan Vujičić (23')
Xavi Manils (43') 1 - 1
Derya Özerhan (62') 2 - 1
2 - 2 Ionuţ-Gabriel Zaharescu (74')
2 - 3 Milan Vujičić (78')
F.C. Barcarès Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcarès' en el partido 2 - 3 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Barcarès Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcarès' en el partido 2 - 0 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Barcarès

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Xavi Manils va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. F.C.B. empatava el partit, 1 a 1, al minut 43.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 els aficionats van embogir quan en Derya Özerhan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de F.C.B..

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Derya Özerhan va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Maxwell Messer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Baptiste Farcy no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Baptiste Farcy va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Derya Özerhan per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Maxwell Messer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Iman Khadeev va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ferrán Monje va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 91 (Ocasión por el centro): F.C.B. enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Lobató.

Eric Castel Juniors

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 23, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Milan Vujičić es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Juniors va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 74, quan Ionuţ-Gabriel Zaharescu, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El Juniors era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Milan Vujičić va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Milan Vujičić de Juniors va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Juniors va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jiri Kupari, però el porter rival va fer una gran aturada.