Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eric Castel Juniors (990658) - Sporting Heracles (775120) » 686562895: T68/J3/V

Liga 686562895 Información oficial sobre el partido 686562895 en Hattrick

01.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / V.98 (5611)

Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 5 - 3 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
Quincy Dorey (5') 1 - 0
1 - 1 Marcial Plana (18')
Quincy Dorey (26') 2 - 1
2 - 2 David Font (33')
Josu Acerete (48') 3 - 2
Quincy Dorey (59') 4 - 2
4 - 3 David Font (64')
Alan Martinsen (66') 5 - 3
Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 5 - 3 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 0 - 2 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eric Castel Juniors

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Juniors va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 5, quan Quincy Dorey, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): En David Nový és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Quincy Dorey perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Juniors va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Josu Acerete, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 2.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Juniors va augmentar la diferència quan Quincy Dorey no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Alan Martinsen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Juniors, al minut 66. El marcador va canviar a 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juniors va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Nový, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josu Acerete.

Sporting Heracles

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Als 18 minuts de partit, Marcial Plana de Sporting va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 190 Minuto 33 (Gol de falta): En David Font va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-2.
  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de David Font va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Sporting va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Jesús Sabater va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mirt Žitko va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Miguel Muriedas va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mirt Žitko va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Jesús Sabater va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mirt Žitko va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Robustiano Custurer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marcial Plana que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Carlos Dou al minut 65 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Miguel Muriedas va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Mirt Žitko no es va rendir i va fer unes grans aturades.