Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BrutalDeluxe1 (776685) - Merienda-Cena UD (1598375) » 686562202: T68/J12/V

Liga 686562202 Información oficial sobre el partido 686562202 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / V.85 (5598)

BrutalDeluxe1 Alineación oficial del equipo 'BrutalDeluxe1' en el partido 2 - 1 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
Francisco José Yelpo (21') 1 - 0
Ferran Hasan (57') 2 - 0
2 - 1 Wilhelm Clarys (86')
BrutalDeluxe1 Alineación oficial del equipo 'BrutalDeluxe1' en el partido 2 - 1 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BrutalDeluxe1 Alineación oficial del equipo 'BrutalDeluxe1' en el partido 2 - 1 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,0 % 20,0 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BrutalDeluxe1

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Francisco José Yelpo de BrutalDeluxe1 va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Ferran Hasan va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 57 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Antony Salgado gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marin Panj va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Llibert Guasch va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Francisco José Yelpo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 47 podia haver acabat en gol, però Marin Panj va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del BrutalDeluxe1 sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Jesús Gatinara Leñano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 80 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marin Panj al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francisco José Yelpo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Merienda-Cena UD

Goles Goles

  • 150 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86, Wilhelm Clarys va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Merienda-Cena tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Aníbal Ribeiro va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Wilhelm Clarys que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 264 Minuto 33 (Ocasión de penalti): En Wilhelm Clarys va llençar un penal al minut 33. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Mateusz Pyzia quasi redueix la diferència al marcador al minut 79, però una gran estirada d'en Ricardo Zamarramala va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.