Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Segunda Fundacion (779955) - El Equipo de JG-GR (1370334) » 686562191: T68/J9/V

Liga 686562191 Información oficial sobre el partido 686562191 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / V.85 (5598)

La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido 0 - 1 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
0 - 1 Daniel Valle (80')
La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido 0 - 1 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido 1 - 0 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Segunda Fundacion

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alejandro Maracá va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jacobo Meleán rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Fundacion es va veure beneficiat per la polèmica al minut 32, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Ahmed Awny va relliscar al moment de fer el xut i el porter Guim Navalles no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Álvaro Abenoza hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Francisco Valle Las Heras havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Rodríguez.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, David Vega Rivero de Fundacion va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El Equipo de JG-GR

Goles Goles

  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): JG-GR va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 80, quan Daniel Valle, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El JG-GR va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Andoni Porras va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JG-GR va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Valle, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Armengol de JG-GR va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.