Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merienda-Cena UD (1598375) - FC Yap (436594) » 686562190: T68/J9/V

Liga 686562190 Información oficial sobre el partido 686562190 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / V.85 (5598)

Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 3 - 1 FC Yap Alineación oficial del equipo 'FC Yap' en el partido
0 - 1 Etxauz Iturbide (50')
Aníbal Ribeiro (79') 1 - 1
Rupert Kraus (88') 2 - 1
Miroslav Gryga (89') 3 - 1
Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 3 - 1 FC Yap Alineación oficial del equipo 'FC Yap' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 5 - 2 FC Yap Alineación oficial del equipo 'FC Yap' en el partido
Tiene mala suerte 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merienda-Cena UD

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors del Merienda-Cena amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 79, deixant Aníbal Ribeiro en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Merienda-Cena va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 88 Rupert Kraus va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Miroslav Gryga va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miroslav Gryga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Merienda-Cena va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wilhelm Clarys en un 1 contra 1 amb el porter Arttu Jokinen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Merienda-Cena per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Aníbal Ribeiro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

FC Yap

Goles Goles

  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Aroldo Selvagio va anar directament als peus de Etxauz Iturbide que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Emiliano Casado va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marin Panj va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Yap a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Hilmar Niederbach va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Octavian Dragomirescu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Yap va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Onofre Gassius va desviar el xut final de Octavian Dragomirescu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florin Răileanu.