Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vivaercaña (1416332) - El Equipo de JG-GR (1370334) » 686562172: T68/J4/V

Liga 686562172 Información oficial sobre el partido 686562172 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / V.85 (5598)

Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido 2 - 0 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
Jon Champlin (25') 1 - 0
Mehmet Özaras (89') 2 - 0
Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido 2 - 0 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido 2 - 0 El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vivaercaña

Goles Goles

  • 190 Minuto 25 (Gol de falta): El Jon Champlin va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Vivaercaña. 1-0.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 89 minuts, Mehmet Özaras va superar per velocitat Pablo Márquez López per posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Jon Champlin del Vivaercaña ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cedric Koolmoes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Vivaercaña va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Egídio da Conceição va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Guim Navalles.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Egídio da Conceição. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Guim Navalles al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Giovanbattista Contento va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Jon Champlin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

El Equipo de JG-GR

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): JG-GR va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Bazga Berkani va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de JG-GR va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Norbert Pedrol, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manuel Alba va fer una magnífica centrada, però la rematada de Elbo Matute Robres va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 73, un contraatac del JG-GR no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Elbo Matute Robres perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elbo Matute Robres de JG-GR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benin Beltz.