Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bictorioso (1332365) - AD Pétrola (1433709) » 686561373: T68/J1/V

Liga 686561373 Información oficial sobre el partido 686561373 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / V.71 (5584)

bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido 0 - 1 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
0 - 1 Miguel Almenar (48')
bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido 0 - 1 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido 1 - 2 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bictorioso

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del bictorioso sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Josep Carles Cervós, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): bictorioso va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Jomoh Bujosi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Jomoh Bujosi va estar a punt d'empatar per a bictorioso quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Maximilian Werderitsch va desviar la pilota a l'últim instant.

AD Pétrola

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Passats 48 minuts de partit, Pétrola es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Miguel Almenar es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Zbyszek Wojdyło, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rafael Monsalve no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto España ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, David Navarro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Romolo Apostolo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Andrei Cocriş va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Ulises Landín de Pétrola va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Andrei Cocriş al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.