Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Retorna (992313) - Atlético de Marril (125834) » 686561300: T68/J11/V

Liga 686561300 Información oficial sobre el partido 686561300 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / V.69 (5582)

Retorna Alineación oficial del equipo 'Retorna' en el partido 1 - 1 Atlético de Marril Alineación oficial del equipo 'Atlético de Marril' en el partido
Frank Bültzingslöwen (28') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Cabestany (48')
Retorna Alineación oficial del equipo 'Retorna' en el partido 1 - 1 Atlético de Marril Alineación oficial del equipo 'Atlético de Marril' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Retorna Alineación oficial del equipo 'Retorna' en el partido 2 - 1 Atlético de Marril Alineación oficial del equipo 'Atlético de Marril' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Retorna

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 28, en Juan Alberto Mingo Muñoz del Retorna va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Frank Bültzingslöwen que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Guillermo Horaicoechea va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Retorna per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Frank Bültzingslöwen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Retorna va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manuel Huertas en un 1 contra 1 amb el porter David Blanquer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Blanquer al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bartolomé Noboa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Gaizaráin de Retorna es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Gaizaráin es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Atlético de Marril

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 48 minuts quan Alejandro Cabestany va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a AM.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alejandro Cabestany va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Ramon Silas Klasen quasi aconsegueix empatar per AM al minut 34, però Hans-Günther Kastner va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafał Weilandt.