Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Flanan Team (118779) - SOULCHASER (1436385) » 686560884: T68/J4/V

Liga 686560884 Información oficial sobre el partido 686560884 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / V.62 (5575)

Flanan Team Alineación oficial del equipo 'Flanan Team' en el partido 3 - 1 SOULCHASER Alineación oficial del equipo 'SOULCHASER' en el partido
梁 (Liang) 航忠 (Hangzhong) (19') 1 - 0
1 - 1 Paolo Assanelli (22')
梁 (Liang) 航忠 (Hangzhong) (32') 2 - 1
Gürcan Gezginer (35') 3 - 1
Flanan Team Alineación oficial del equipo 'Flanan Team' en el partido 3 - 1 SOULCHASER Alineación oficial del equipo 'SOULCHASER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Flanan Team Alineación oficial del equipo 'Flanan Team' en el partido 3 - 0 SOULCHASER Alineación oficial del equipo 'SOULCHASER' en el partido
Tiene un resultado normal 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flanan Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): 梁 (Liang) 航忠 (Hangzhong) va donar a Flanan un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 32 l'àrbitre va xiular un penal transformat per 梁 (Liang) 航忠 (Hangzhong). Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SOULCHASER. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gürcan Gezginer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Flanan es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ernesto Fres Jaramillo va fer al minut 20 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Caín Sabarrese, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Liaz Shekel hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ernesto Fres Jaramillo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Gürcan Gezginer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roland Sipos al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Christophe Gautier va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andrea Ardoni de Flanan va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Christophe Gautier. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Caín Sabarrese de Flanan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SOULCHASER

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 22 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Paolo Assanelli marcar un xut creuat des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Theo Forsman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Józef Domasik de SOULCHASER es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Józef Domasik va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que SOULCHASER va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.