Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bunis Revolution (439353) - El Maresme HFC (124290) » 686559526: T68/J1/V

Liga 686559526 Información oficial sobre el partido 686559526 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / V.38 (5551)

FC Bunis Revolution Alineación oficial del equipo 'FC Bunis Revolution' en el partido 5 - 2 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
Kevin Rirschl (3') 1 - 0
Jon Martierena (18') 2 - 0
2 - 1 Artaitz Errandosoro (29')
Garikoitz Bildarrain (39') 3 - 1
3 - 2 Jesús 'Marine' Marín Marín (52')
Aykut Kaplan (73') 4 - 2
Victorio Escurra (89') 5 - 2
FC Bunis Revolution Alineación oficial del equipo 'FC Bunis Revolution' en el partido 5 - 2 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
FC Bunis Revolution Alineación oficial del equipo 'FC Bunis Revolution' en el partido 7 - 2 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
Tiene mala suerte 7.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bunis Revolution

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Kevin Rirschl, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jon Martierena va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Revolution a 3 - 1. Garikoitz Bildarrain va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Revolution va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aykut Kaplan va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Revolution va augmentar la diferència quan Victorio Escurra no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Fernando Cendegui gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Veyis Belgi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Victorio Escurra va fer al minut 54 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Garikoitz Bildarrain, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Atta Antwi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kevin Rirschl de Revolution la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Maresme HFC

Goles Goles

  • 153 Minuto 29 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Artaitz Errandosoro va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Maresme va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 29.
  • 152 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Jesús 'Marine' Marín Marín va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Agustín Calante quasi redueix la diferència al marcador al minut 27, però una gran estirada d'en Alberto Gonçalves va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 264 Minuto 34 (Ocasión de penalti): En Paddyjoe Evans va llençar un penal al minut 34. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Robert Figueras de Maresme es va guanyar la targeta groga merescudament.