Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LAS MEDIANIAS (779946) - cuatro mataos (1595695) » 686559480: T68/J3/V

Liga 686559480 Información oficial sobre el partido 686559480 en Hattrick

01.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / V.37 (5550)

LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 2 - 2 cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido
Celino Sanz Escribano (31') 1 - 0
1 - 1 Antonio Vergori (77')
Celino Sanz Escribano (80') 2 - 1
2 - 2 Rafael Bada (81')
LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 2 - 2 cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 2 - 1 cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,9 % 18,4 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAS MEDIANIAS

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): MEDIANIAS s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Celino Sanz Escribano per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MEDIANIAS. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Celino Sanz Escribano xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sandro Meihofer de MEDIANIAS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rodrigo Gradilla després que el jugador de MEDIANIAS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

cuatro mataos

Goles Goles

  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Manuel Izcariz arribés a peus de Antonio Vergori, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a cuatro el 1 - 1.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, Aitor Santibáñez va pentinar un córner cap al segon pal que Rafael Bada va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aitor Santibáñez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): cuatro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Antonio Vergori va quedar-se sol davant el porter Mariano Slot, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Aitor Santibáñez al minut 33 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Joni Kovero va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Roger Bonmatí va encarar al porter al 72, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): cuatro va estar a punt d'empatar al 74 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rafael Bada que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cuatro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alio Fontanillas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.