Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lancia de León (125635) - Cremoso Team (779940) » 686558839: T68/J11/V

Liga 686558839 Información oficial sobre el partido 686558839 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / V.25 (5538)

Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido 1 - 0 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
José Primo Neto (71') 1 - 0
Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido 1 - 0 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido 2 - 0 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lancia de León

Goles Goles

  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Lancia va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 71 José Primo Neto va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gorka Zakona estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jordi Josep Sibís, als 24 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jaume Albiñana va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Edward Winkelhofer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ricard Serramitjana que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Edu Iturricha va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ricard Serramitjana va intentar anar-se'n per velocitat al minut 41 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Lancia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaume Albiñana va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Edward Winkelhofer.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Marcos Abenoza del Lancia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Juan Sergio Otero Goyanes de Lancia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cremoso Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cremoso, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Brian Tom va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 287 Minuto 70 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Alessandro Viviani ja els havia advertit que el porter contrari, en Zunbeltz Lartategi, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adam Porterfield de Cremoso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.