Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BeeTeam C.F. (491690) - Arkansas Chuggabug (1414533) » 686553067: T68/J11/III

Liga 686553067 Información oficial sobre el partido 686553067 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / III.2 (3409)

BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido 1 - 1 Arkansas Chuggabug Alineación oficial del equipo 'Arkansas Chuggabug' en el partido
Garoe Martínez de Robles (6') 1 - 0
1 - 1 Micha Groessl (75')
BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido 1 - 1 Arkansas Chuggabug Alineación oficial del equipo 'Arkansas Chuggabug' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido 2 - 1 Arkansas Chuggabug Alineación oficial del equipo 'Arkansas Chuggabug' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,9 % 9,2 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BeeTeam C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Garoe Martínez de Robles ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Beeteam es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En José Gasset, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El Beeteam va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Antoni Majà va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antoni Majà va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Beeteam, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En José Gasset va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 219 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Ignacio Viana Infante va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Alvar García Talavera, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, José Zúñiga de Beeteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Arkansas Chuggabug

Goles Goles

  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 en Micha Groessl va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Dustin Valentine per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 14, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 219 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Chuggabug va estar a punt d'arribar en un córner. En Salvador Gambocorta va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Dustin Valentine va encarar al porter al 39, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Chuggabug va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Luis Mir es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan 施 (Shi) 宝霖 (Baolin) va fer una jugada per la banda esquerra, però Juan Miguel Vicuña va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Salvador Gambocorta de Chuggabug va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.