Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 685160670

Amistoso (Int.) 685160670 Información oficial sobre el partido 685160670 en Hattrick

24.11.2021 12:30:00

Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido 5 - 0 Real Madrid*** Alineación oficial del equipo 'Real Madrid***' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido 3 - 0 Real Madrid*** Alineación oficial del equipo 'Real Madrid***' en el partido
Tiene suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Igual No

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Al minut 9 l'àrbitre va premiar Igual amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Jesús Botaya va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): José Urruchua va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Miguel Millán, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Igual va aconseguir el 3 - 0 quan José Urruchua va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Juan Antolín de Igual va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Jesús Botaya va augmentar la diferència de Igual a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 28 en Jesús Botaya ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Roberto Rivas el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Manolo Calatayud gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Frumuşanu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Jesús Maña es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan José Urruchua de Igual gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Manolo Calatayud de Igual va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Madrid***

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Dragoş Tamaşi va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Victor-Adrian Duţescu de Real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.