Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 685145644

Amistoso (Int., RC) 685145644 Información oficial sobre el partido 685145644 en Hattrick

24.11.2021 12:25:00

Los sol_fa_mi_das Alineación oficial del equipo 'Los sol_fa_mi_das' en el partido 2 - 7 Yostar Alineación oficial del equipo 'Yostar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Los sol_fa_mi_das Alineación oficial del equipo 'Los sol_fa_mi_das' en el partido 1 - 8 Yostar Alineación oficial del equipo 'Yostar' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los sol_fa_mi_das

Goles Goles

  • 109 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Roger Rigó després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Yostar Fabio Desanto, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 3.
  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Josep Maria Creixell, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 4 per a sol_fa_mi_das.
  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de sol_fa_mi_das al minut 75. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Malder Aintzoa va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Roger Rigó va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Yostar

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Edgardo Sanzana que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Yostar.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Fryderyk Chlebisz va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Edgardo Sanzana va augmentar l'avantatge de Yostar a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Alireza Momtaz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 54, i va fer pujar el 1 - 5 per a Yostar.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, Yostar va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Edgardo Sanzana.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Derek Black de Yostar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 7 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alireza Momtaz després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Wilson Gonzáles va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edgardo Sanzana de Yostar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.