Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 685137065

Amistoso (Int.) 685137065 Información oficial sobre el partido 685137065 en Hattrick

23.11.2021 18:30:00

Rapid Köln Alineación oficial del equipo 'Rapid Köln' en el partido 1 - 2 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rapid Köln Alineación oficial del equipo 'Rapid Köln' en el partido 1 - 6 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Köln

Goles Goles

  • 114 Minuto 11 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 11. José Bruno, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 55 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en François-Xavier Soni, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

AIMARTXO

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Petri Osanen de AIMARTXO va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 19 minuts quan Roberts Semerjaks va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a AIMARTXO.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6 Nore Berg va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Stanislav Yahlev, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Matthias Dony va superar els defenses rivals per velocitat al minut 12 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Leonel Pacheco Lopes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Antonio Vidaurre, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. AIMARTXO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): AIMARTXO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Matthias Dony va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Petri Osanen de AIMARTXO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.