Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 685135220

Amistoso (Int., RC) 685135220 Información oficial sobre el partido 685135220 en Hattrick

24.11.2021 12:25:00

AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 3 - 0 Bookmaker Alineación oficial del equipo 'Bookmaker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 5 - 0 Bookmaker Alineación oficial del equipo 'Bookmaker' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Pétrola

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Pétrola va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Andrei Cocriş va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Ulises Landín va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pétrola, Óscar Bernat, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pétrola pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Milanos va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Pétrola per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Andrei Cocriş va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Cibrán Spínola del Pétrola ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bookie. La jugada d'estratègia del Pétrola per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José Milanos va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ivan Cherkasov al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Romolo Apostolo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Andrei Cocriş, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Juan Borja Medina Davila gairebé va marcar per a Pétrola des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Bookmaker

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Bookie van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Juha Kilpeläinen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.