Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 685078008

Amistoso (RC) 685078008 Información oficial sobre el partido 685078008 en Hattrick

17.11.2021 22:50:00

Galácticos S.A Alineación oficial del equipo 'Galácticos S.A' en el partido 1 - 2 the chocos Alineación oficial del equipo 'the chocos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galácticos S.A Alineación oficial del equipo 'Galácticos S.A' en el partido 1 - 2 the chocos Alineación oficial del equipo 'the chocos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galácticos S.A

Goles Goles

  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en José Navarrete de Magia va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Magia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rubén Jara, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Navarrete de Magia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

the chocos

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jean Pache va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alejandro Riquelme la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Petre Teacu de chocos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 32. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Petre Teacu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, el chocos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Laurenz Gold s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Laurenz Gold. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Liviu Briceag va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Amancio Larraona va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Cristóbal Iriarte va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Constantin Ghioaldă quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Amancio Larraona, però la pilota va topar amb el travesser.