Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 685037008

Amistoso (Int., RC) 685037008 Información oficial sobre el partido 685037008 en Hattrick

17.11.2021 22:00:00

Agalloch FC Alineación oficial del equipo 'Agalloch FC' en el partido 2 - 1 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Agalloch FC Alineación oficial del equipo 'Agalloch FC' en el partido 2 - 1 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agalloch FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 31 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Augusto Afonso Duarte. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Passats 74 minuts, Shalom Algazar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. AGL es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Isidro Cunha Rosa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de AGL.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de AGL van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 69 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Augusto Afonso Duarte, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Augusto Afonso Duarte de AGL es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

bictorioso

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 33. L'anotador per bictorioso va ser Fermín Marín Martínez, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): bictorioso va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lutz Rahnsch va desviar el xut final de Fermín Marín Martínez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip bictorioso Dani Istueta quasi marca al minut 38 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jorge Isusi l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El bictorioso va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Jaime Ladines va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): bictorioso va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Fermín Marín Martínez va quedar-se sol davant el porter Lutz Rahnsch, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Vicente Vázquez Huertas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.