Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684979508

Amistoso (Int.) 684979508 Información oficial sobre el partido 684979508 en Hattrick

09.11.2021 20:20:00

AC Haetsye Alineación oficial del equipo 'AC Haetsye' en el partido 4 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Haetsye Alineación oficial del equipo 'AC Haetsye' en el partido 3 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Haetsye

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Janne Herva va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Haetsye.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Haetsye al minut 33, que va llançar ajustat al pal en Olli Haaranen. 2 - 0 pels locals.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Tomi Lentz estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Olli Haaranen va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 65.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Haetsye va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tommi Alinen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pekka Leivo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Jere Urpunen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jan Tervamäki va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Haetsye ho intentava per la dreta per mitjà de Janne Herva, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Janne Herva va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

AIMARTXO

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Legobien va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Serra de AIMARTXO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Roberts Semerjaks després que el jugador de AIMARTXO li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.