Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684976995

Amistoso (Int., RC) 684976995 Información oficial sobre el partido 684976995 en Hattrick

10.11.2021 12:25:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 4 - 2 Arsenal Schipunovo Alineación oficial del equipo 'Arsenal Schipunovo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 5 - 0 Arsenal Schipunovo Alineación oficial del equipo 'Arsenal Schipunovo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Pétrola

Goles Goles

 • 114 Minuto 38 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 38. Luis Celdrán, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
 • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Roland Hertle, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pétrola se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 73.
 • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Pétrola va aconseguir el 3 - 1 quan Carlos Estremera va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
 • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Pétrola va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mauro Martin Fernández des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Estremera va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Marat Domashnev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
 • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Carlos Estremera no va ser aprofitada per en José Milanos que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
 • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Pétrola va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però José Milanos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
 • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Cibrán Spínola de Pétrola gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
 • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Martin Fernández, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cibrán Spínola de Pétrola va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Arsenal Schipunovo

Goles Goles

 • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Filipp Motornov va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
 • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): El Schipunovo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alexander Biletov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 2 pujava al marcador.