Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684971856

Amistoso (RC) 684971856 Información oficial sobre el partido 684971856 en Hattrick

10.11.2021 12:20:00

Fortpienc F.C. Alineación oficial del equipo 'Fortpienc F.C.' en el partido 5 - 1 Bozkurtlar türük Alineación oficial del equipo 'Bozkurtlar türük' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fortpienc F.C. Alineación oficial del equipo 'Fortpienc F.C.' en el partido 3 - 0 Bozkurtlar türük Alineación oficial del equipo 'Bozkurtlar türük' en el partido
Tiene suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fortpienc F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Sion Williams no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Patryk Bednaruk de Fortpienc aconseguir un gol al minut 60 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Fortpienc va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jajá Iraí va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Fortpienc va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Max Delgado, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jajá Iraí que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Isaac Ibañez Irarrazábal va incrementar l'avantatge de Fortpienc amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Tiago Borobia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fortpienc.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Fortpienc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Isaac Ibañez Irarrazábal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Kymani Dookeran gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nunzio Bognetti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tiago Borobia.

Bozkurtlar türük

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Bozkurtlar va ser finalitzada des de l'esquerra per Mihail Dreve al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Radoslav Mihaylov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Manuel Zimmel va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alan Voet rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Lionel Césaire de Bozkurtlar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.