Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684900337

Amistoso 684900337 Información oficial sobre el partido 684900337 en Hattrick

03.11.2021 12:05:00

CUERVO SIKARIO Alineación oficial del equipo 'CUERVO SIKARIO' en el partido 2 - 6 Fortpienc F.C. Alineación oficial del equipo 'Fortpienc F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
CUERVO SIKARIO Alineación oficial del equipo 'CUERVO SIKARIO' en el partido 0 - 9 Fortpienc F.C. Alineación oficial del equipo 'Fortpienc F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUERVO SIKARIO

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Léo-Paul Graffin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SIKARIO, Augusto Presta, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 104 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de SIKARIO al minut 76. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Georgi Zahariev va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): SIKARIO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo Daniel Aguirre va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rudi Schaelss.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Álvarez Collado.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Augusto Moreira de SIKARIO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fortpienc F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fortpienc va ser finalitzada des de l'esquerra per Frederico José Mota al minut 32. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Fortpienc agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Olaf van Coevorden amb mestria.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Robin Nilsen de Fortpienc va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Theo Maiblume va augmentar l'avantatge de Fortpienc a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Paco Gambocorta va aprofitar un error defensiu al minut 69, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Fortpienc.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SIKARIO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Olaf van Coevorden la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fortpienc es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 6 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Orti Negarra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Olaf van Coevorden no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Olaf van Coevorden, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Olaf van Coevorden va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Norbert Rossbacher de Fortpienc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.