Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684875763

Amistoso (Int.) 684875763 Información oficial sobre el partido 684875763 en Hattrick

03.11.2021 04:00:00

Biteme Athletic Alineación oficial del equipo 'Biteme Athletic' en el partido 6 - 1 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Biteme Athletic Alineación oficial del equipo 'Biteme Athletic' en el partido 2 - 0 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
Tiene mucha potra 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biteme Athletic

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 3 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Emidio Di Tora llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Kristen Jannsen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Athletic.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Athletic va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Brendon Denkewitz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Santiago Feilmann que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Markus Rodal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 47 minuts, el tirador de faltes del Athletic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Brendon Denkewitz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Athletic va obtenir un penal al minut 71, que va llançar a la perfecció Emidio Di Tora. 6 - 1 a favor dels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Sancese de Athletic es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Avihu Hodera de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

groundforcebcn

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): En Nicodemo Calvache entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al groundforcebcn, un peu providencial d'en Abdulhafeeth Farooq Al-Maawaly va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de groundforcebcn va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Otili Gorritz, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Javier Suárez de groundforcebcn va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.