Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684874110

Amistoso (Int.) 684874110 Información oficial sobre el partido 684874110 en Hattrick

03.11.2021 21:55:00

Benfas Lisboa Alineación oficial del equipo 'Benfas Lisboa' en el partido 2 - 1 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Benfas Lisboa Alineación oficial del equipo 'Benfas Lisboa' en el partido 1 - 1 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,4 % 22,2 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benfas Lisboa

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ernesto Afonso Pinto de Benfas va fer un bon esprint per escapar-se de Ignasi Garrigós i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 39, indicava inequívocament que en Daniel-Valentin Untaru va saber trobar la xarxa rival. Benfas desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Benfas, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Ernesto Afonso Pinto va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

AIMARTXO

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alberto Legobien quedar desmarcat i marcar per a AIMARTXO al minut 10. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Marzal Aguas de AIMARTXO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): AIMARTXO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 51, però el xut de Róbert Paušník des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Matteo Tambasco va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alfredo Monteiro Teixeira va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Serra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Legobien de AIMARTXO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.