Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684596553

Copa 684596553 Información oficial sobre el partido 684596553 en Hattrick

13.10.2021 12:15:00

Sólo Canteranos Alineación oficial del equipo 'Sólo Canteranos' en el partido 0 - 3 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sólo Canteranos Alineación oficial del equipo 'Sólo Canteranos' en el partido 0 - 2 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sólo Canteranos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): SC van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Iñigo Goien no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): SC van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Manuel Rioja des de l'esquerra va sortir desviat.

VALDELORS

Goles Goles

  • 170 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Henk Brauwers posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Harry Högwald va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a VALDELORS.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jack Staal, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Olivier Pagès va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Mike Todisco, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Jack Staal va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Azarya Szenes de VALDELORS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claus-Peter Camping de VALDELORS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Claus-Peter Camping se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.