Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meningreen (125733) - CF HAHAN (801373) » 684436108: T67/R6

Copa 684436108 Información oficial sobre el partido 684436108 en Hattrick

29.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 6

Futyeam Alineación oficial del equipo 'Futyeam' en el partido 2 - 4 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Futyeam Alineación oficial del equipo 'Futyeam' en el partido 1 - 2 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,8 % 83,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futyeam

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Futyeam va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Bogdan Kušljić, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bart Mannaerts que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 36, indicava inequívocament que en Ellert Crijnen va saber trobar la xarxa rival. Futyeam desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bart Mannaerts va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Bogdan Kušljić va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Geoffrey Richard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CF HAHAN

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 22 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Enrique Toro Bravo de HAHAN marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ahmad Subkhi per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador de HAHAN Thomas Gimbert va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 44 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 81 (Gol de falta): En Javier Stokvis va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Javier Stokvis, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 43 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jorge Olozaga va rebre molts aplaudiments. Al minut 44 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Geoffrey Richard haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a HAHAN al minut 53.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Enrique Toro Bravo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Ahmad Subkhi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Javier Stokvis de HAHAN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ahmad Subkhi.