Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hipotecado (1437220) - VALDELORS (1368666) » 684435986: T67/R6

Copa 684435986 Información oficial sobre el partido 684435986 en Hattrick

29.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 6

Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido 3 - 0 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido 0 - 1 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Tiene bastante suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hipotecado

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Orixe Sagardi va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ander Ugaldea va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Hipotecado posava el marcador 1 a 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Hipotecado va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Orixe Sagardi des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Hipotecado va aconseguir el 3 - 0 quan Adrian Höllriegel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Orixe Sagardi de Hipotecado va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ander Ugaldea que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Hipotecado van sortir al contraatac al minut 35, però Ander Ugaldea va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hipotecado va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anders Hval va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): Hipotecado va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Lauri Mämmelä va anar a parar a les mans del porter.

VALDELORS

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del VALDELORS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Azarya Szenes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Mike Todisco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Mike Todisco va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Samuel Cano Lucas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Hossein Abazari de VALDELORS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.