Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684433805

Copa 684433805 Información oficial sobre el partido 684433805 en Hattrick

29.09.2021 12:45:00

Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 5 - 1 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 2 - 0 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
Tiene bastante suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casas Bajas F.S

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Casas s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Dino Coassin per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Silvio Šeks va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dino Coassin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Casas.
  • 106 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Petri Suomela sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 50 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Casas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Silvio Šeks progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Silvio Šeks una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Òscar Mira va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Òscar Mira al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Daniel Langhammer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Petri Suomela, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Dino Coassin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Òscar Mira va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Vojtěch Król de Casas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ezra den Breejen de Casas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SUPER GARLICK

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): GARLICK va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 42, quan Voicu Mercaş, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Voicu Mercaş va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de GARLICK que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Guirao de GARLICK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iurgi Engómez.