Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GibraCity Sports (1597519) - El Farolillo (122350) » 684350565: T67/R5

Copa 684350565 Información oficial sobre el partido 684350565 en Hattrick

22.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 5

Scorpion C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpion C.F' en el partido 3 - 2 El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Scorpion C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpion C.F' en el partido 2 - 0 El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scorpion C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Eugeniusz Chodkiewicz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Scorpion.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Geoffrey Cugny va incrementar l'avantatge de Scorpion amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Scorpion pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eugeniusz Chodkiewicz va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eugeniusz Chodkiewicz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sleymane Karamé va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Santiago Torres gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aleandro Marecos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sleymane Karamé va rematar alt.

El Farolillo

Goles Goles

  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 50 minuts quan Arsenio Cagiao va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Salvador Tamariz, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 1.
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Naldo Quesada Vera va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 2 per a Farolillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Arsenio Cagiao quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 260 Minuto 30 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Andrew Lautier, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Kurtmartin Arnoldi quasi aconsegueix empatar per Farolillo al minut 67, però Florin Iepure va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Naldo Quesada Vera de Farolillo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.