Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leyrium Club (1461473) - Atletico Villacarlos (989697) » 684350511: T67/R5

Copa 684350511 Información oficial sobre el partido 684350511 en Hattrick

22.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 5

Zací Alineación oficial del equipo 'Zací' en el partido 7 - 5 Valentia Mestalla C. F. Alineación oficial del equipo 'Valentia Mestalla C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zací Alineación oficial del equipo 'Zací' en el partido 1 - 2 Valentia Mestalla C. F. Alineación oficial del equipo 'Valentia Mestalla C. F.' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zací

Goles Goles

  • 139 Minuto 24 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Israel Cances va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en José David Martínez Sancho.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Israel Cances va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Zací.
  • 118 Minuto 98 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 98, el Zací va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Àngel Alguer, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Zací va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gustau Calderó ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Zací va anar a parar a la dreta de l'atac on en Albert Cristòfol, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Zací Gustau Calderó no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Suso Capons es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Israel Cances de Zací és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Daniel Viuda anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Zací.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Cosme Abad García va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 5.

Valentia Mestalla C. F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zací. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Leonardo Ungo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Va a mes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 36.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Va a mes van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 74, quan Kaiet Otxandarena va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 103 (Gol por el centro): Al minut 103 en José David Martínez Sancho va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Enric Barceló de Va a mes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Biagio Salvestrini, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 47 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Biagio Salvestrini al minut 47 semblava entrar, però Gabriel Lázara va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 270 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Biagio Salvestrini va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 63. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Enric Barceló quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Carlos Valda ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 84 (Ocasión de falta): El Va a mes va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 84 amb un llançament de falta perillós. En Biagio Salvestrini però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 262 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 101, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gabriel Lázara va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Aitor de Sevilla des de l'esquerra.
  • 274 Minuto 114 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Biagio Salvestrini que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enric Barceló de Va a mes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aitor de Sevilla.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonardo Ungo de Va a mes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 117 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Leonardo Ungo se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Va a mes, Aitor de Sevilla, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Enric Barceló de Va a mes va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Biagio Salvestrini de Va a mes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gabriel Lázara en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Va a mes Suso Capons, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gabriel Lázara. El marcador continuava 7 - 5.