Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ibiza F.C (1460113) - VALDELORS (1368666) » 684350284: T67/R5

Copa 684350284 Información oficial sobre el partido 684350284 en Hattrick

22.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 5

Ibiza F.C Alineación oficial del equipo 'Ibiza F.C' en el partido 1 - 4 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ibiza F.C Alineación oficial del equipo 'Ibiza F.C' en el partido 0 - 2 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ibiza F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gerardo Stasi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Mirosław Piepiórka, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ibiza sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vladyslav Moskalenko, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ibiza va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marco Blanco, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Elvezio Falsetti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ibiza va anar a parar a la dreta de l'atac on en Peter Van Butsel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ibiza va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Saturnino Pidal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Marco Blanco xutant per a Ibiza va fer anar la pilota just on la volia, però Kaan Özgüven, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Saturnino Pidal de Ibiza va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ibiza Rubèn Monzó va intentar enganyar Kaan Özgüven amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 3.

VALDELORS

Goles Goles

  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 72 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Rövşən Səlimov.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): VALDELORS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roy Bergli va desviar el xut final de Claus-Peter Camping després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Harry Högwald va poder marcar per a VALDELORS en un servei de cantonada picat per en Rövşən Səlimov quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de VALDELORS Kaan Özgüven no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Roy Bergli es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Rövşən Səlimov de VALDELORS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Roy Bergli en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Hossein Abazari va clavar el 1 - 4 per a VALDELORS amb una precisió mil·limètrica.