Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684347810

Copa 684347810 Información oficial sobre el partido 684347810 en Hattrick

22.09.2021 12:45:00

Jabalíes Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Jabalíes Athletic Club' en el partido 1 - 0 Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jabalíes Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Jabalíes Athletic Club' en el partido 2 - 1 Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jabalíes Athletic Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Baldomero Campaño, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gendule Arraztoa va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Ľubomír Rubeš va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Jabalíes van sortir al contraatac amb encert al minut 27, però Sebas Peidró no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): Manuel Garcés de la Mota va sorprendre Ľubomír Rubeš amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Baldomero Campaño gairebé va marcar per a Jabalíes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Xavier Halstead, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andreu Grau es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sebas Peidró de Jabalíes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Mataleñas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Hilari Guixà no va ser aprofitada per en José David Mateo-Sagasta que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.