Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684346923

Copa 684346923 Información oficial sobre el partido 684346923 en Hattrick

22.09.2021 12:45:00

DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 7 - 0 OLEIROS TEAM Alineación oficial del equipo 'OLEIROS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 6 - 0 OLEIROS TEAM Alineación oficial del equipo 'OLEIROS TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAGODAN

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a DAGODAN va ser Julio Salomón.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Amb 30 minuts jugats, en Julio Salomón va augmentar l'avantatge de DAGODAN a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Uladzislau Radzeika va augmentar la diferència de DAGODAN a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): Als 47 minuts, Uladzislau Radzeika va ampliar l'avantatge de DAGODAN amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, DAGODAN va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Maël Duhamel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan DAGODAN va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Leopoldo Silvi des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Maël Duhamel, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 7 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Aiar Motabidea al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gian Piero Assirati va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Leopoldo Silvi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aiar Motabidea va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Gian Piero Assirati de DAGODAN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Florin Zarzu de DAGODAN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

OLEIROS TEAM