Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684305554

Copa 684305554 Información oficial sobre el partido 684305554 en Hattrick

16.09.2021 03:00:00

Relicario fc Alineación oficial del equipo 'Relicario fc' en el partido 4 - 1 C.A. Salesiano Alineación oficial del equipo 'C.A. Salesiano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Relicario fc Alineación oficial del equipo 'Relicario fc' en el partido 3 - 1 C.A. Salesiano Alineación oficial del equipo 'C.A. Salesiano' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Relicario fc

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 33. 翔平 (Shohei) 大高 (Otaka), com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Relicario prenia la batuta de l'encontre al minut 39, quan en Parko Farroñay va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Parko Farroñay va incrementar l'avantatge de Relicario amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Parko Farroñay de Relicario va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 32 (Ocasión de falta): En 翔平 (Shohei) 大高 (Otaka) tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En 翔平 (Shohei) 大高 (Otaka) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Ginés Prudencio gairebé va marcar per a Relicario des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lorenzo Velazco va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pascual Sao de Relicario la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ginés Prudencio de Relicario es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

C.A. Salesiano

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Bara Mbacke de Salesiano va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rafael Bernuy es va quedar sol davant del porter, al minut 18. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Pablo López Blanco va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Brallian Pillaca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bara Mbacke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.