Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Calpe (1418735) - Athletico Hontanares (313500) » 684247220: T67/R4

Copa 684247220 Información oficial sobre el partido 684247220 en Hattrick

15.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 4

Real Calpe Alineación oficial del equipo 'Real Calpe' en el partido 4 - 6 Molella C. F. Alineación oficial del equipo 'Molella C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Calpe Alineación oficial del equipo 'Real Calpe' en el partido 2 - 0 Molella C. F. Alineación oficial del equipo 'Molella C. F.' en el partido
Tiene suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Calpe

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): Una falta al minut 18 va provocar un lliure directe. Saşa Nicoară el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Calpe va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Yohann Lallemant des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Als 44 minuts de joc, els nois de Calpe van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Saşa Nicoară augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Norman Ballesteros va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Benjamin Benirschke rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Norman Ballesteros es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cándido Porto al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Duco De Keersmaeker va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Calpe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar August-Peter Steidl en un 1 contra 1 amb el porter Cándido Porto, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Mark Trauth va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Björn Lindheim xutant per a Calpe va fer anar la pilota just on la volia, però Cándido Porto, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Calpe Duco De Keersmaeker va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Carlos Luis Omeñaca de Calpe anava molt fort i col·locat però Cándido Porto no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 6.

Molella C. F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Molella seguien lluitant fins al final. Al minut 43, fruit d'aquests esforços, Raúl Montenegro va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Raúl Montenegro sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 75 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Molella. A fi d'aconseguir el 3 - 3, van tocar-la en curt per tal que José Martínez de Garro xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Caetano Esteves quasi aconsegueix empatar per Molella al minut 34, però Davide Luigi Tomai Pitinca va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Molella, Edgardo Isaza, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Cándido Porto anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Molella.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Guillaume Riedhauser va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Molella a la tanda de penals: 4 - 6!