Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Vask (1335292) - Albacity de la Mancha (1456861) » 684247050: T67/R4

Copa 684247050 Información oficial sobre el partido 684247050 en Hattrick

15.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 4

F.C. Vask Alineación oficial del equipo 'F.C. Vask' en el partido 1 - 2 Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Vask Alineación oficial del equipo 'F.C. Vask' en el partido 2 - 2 Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,3 % 44,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Vask

Goles Goles

  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Heiner Fuchs-Prosel va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): F.C. va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Bernd Kempff va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Albacity de la Mancha

Goles Goles

  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ghislain Rivierre de Albacity va fer un bon esprint per escapar-se de Thue Vilhelmsen i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Giancarlo Aquilone va augmentar l'avantatge de Albacity a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Gaëtan Finkelstein, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Florian Mainge no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 12 en Elkano Saroe ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alberto Feola el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Albacity va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Elkano Saroe va quedar-se sol davant el porter Gaëtan Finkelstein, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Elkano Saroe va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gaëtan Finkelstein va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Elkano Saroe va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gaëtan Finkelstein va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Luis Mongascón va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ghislain Rivierre va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.