Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HR Cornellà (437341) - S.D. Ibiza (778704) » 684246699: T67/R4

Copa 684246699 Información oficial sobre el partido 684246699 en Hattrick

15.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 4

HR Cornellà Alineación oficial del equipo 'HR Cornellà' en el partido 4 - 2 S.D. Ibiza Alineación oficial del equipo 'S.D. Ibiza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HR Cornellà Alineación oficial del equipo 'HR Cornellà' en el partido 0 - 1 S.D. Ibiza Alineación oficial del equipo 'S.D. Ibiza' en el partido
Tiene mucha potra 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HR Cornellà

Goles Goles

  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 41, en Pablo Correa la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Giancarlo Barzanti que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): El Cornellà era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jean Massias va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 els aficionats van embogir quan en Jean Massias va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Cornellà.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): En Javier Maestre va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pablo Correa de Cornellà va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Jean Massias es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Piotr Obrocki.

S.D. Ibiza

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 en Samuel Zabal va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Román Deneb que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Trần Danh Thành va encarar al porter al 41, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Bari Gharaybeh va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Samuel Zabal va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 55, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Olivos va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Omar Ghiron ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ibiza van seguir progressant per la banda dreta. Román Deneb va tenir la seva oportunitat al minut 83, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Donald Neuhuys de Ibiza es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roberto Spedaletti de Ibiza es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Henri Hanhilahti de Ibiza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.