Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tochas FC 2 (1597158) - Peset (435189) » 684246616: T67/R4

Copa 684246616 Información oficial sobre el partido 684246616 en Hattrick

15.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 4

Valdemingomez F. C. Alineación oficial del equipo 'Valdemingomez F. C.' en el partido 4 - 3 Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valdemingomez F. C. Alineación oficial del equipo 'Valdemingomez F. C.' en el partido 1 - 3 Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido
Tiene bastante suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdemingomez F. C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, Timme van der Steen va pentinar un córner cap al segon pal que Nils-Hendrik Goll va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 140 Minuto 56 (Gol de contra de falta): El contraatac de Valdemingomez va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Danijel Andrijević va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 72 gràcies a la jugada de Arngrim Laitenberger, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Als 77 minuts de joc, els nois de Valdemingomez van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Danijel Andrijević augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Valdemingomez per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Arngrim Laitenberger va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timme van der Steen de Valdemingomez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Peset

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Ibo Hohenstern donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 64, el Peset va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mauro Fernández Santillana, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Peset va reduir l'avantatge rival a 4 - 3, quan Ibo Hohenstern va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 6 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 6 la va desaprofitar Leonard Sassarini de Peset, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Peset va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mihai Costi va desviar el xut final de Enrique Antonaya després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Ibo Hohenstern va estar a punt de posar per davant a Peset amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mihai Costi va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Mihai Costi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Enrique Antonaya no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Peset que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis Machado, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Enrique Antonaya, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 55 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 75, en un 1 contra 1 amb el porter, però Mihai Costi va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Pedro González-Alegre des de l'esquerra.