Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684241062

Copa 684241062 Información oficial sobre el partido 684241062 en Hattrick

15.09.2021 12:45:00

U.D. Lavapiés Alineación oficial del equipo 'U.D. Lavapiés' en el partido 0 - 1 DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Lavapiés Alineación oficial del equipo 'U.D. Lavapiés' en el partido 0 - 2 DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Lavapiés

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lavapiés va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Guizaburoaga, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lavapiés va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Gert Nørbjerg va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

DAGODAN

Goles Goles

  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a DAGODAN prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Alfons Adrià.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Sabatino Pierlorenzi va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del DAGODAN que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kaikhosro Bokishvili, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kaikhosro Bokishvili que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Leopoldo Silvi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Bernardino Mas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Florin Zarzu es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kaikhosro Bokishvili de DAGODAN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.