Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684181816

Copa 684181816 Información oficial sobre el partido 684181816 en Hattrick

09.09.2021 03:00:00

_Z-KruSp3_ Alineación oficial del equipo '_Z-KruSp3_' en el partido 3 - 0 Equipo nacional del Perú Alineación oficial del equipo 'Equipo nacional del Perú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
_Z-KruSp3_ Alineación oficial del equipo '_Z-KruSp3_' en el partido 2 - 1 Equipo nacional del Perú Alineación oficial del equipo 'Equipo nacional del Perú' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_Z-KruSp3_

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): _Z-KruSp3_, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Alessandro Horacio Farroñay per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Rubén Rivasplata va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Rodrigo Millones va augmentar la diferència de _Z-KruSp3_ a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Gaspar Coronado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Gaspar Coronado gairebé va marcar per a _Z-KruSp3_ des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Odol Gana.

Equipo nacional del Perú

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Slavko Terzin van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en José Baldeón a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Oneil Lévano va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): nacional van seguir progressant per la banda dreta. Oneil Lévano va tenir la seva oportunitat al minut 88, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Miguel Oquendo de nacional va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Brado Chicoma de nacional amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.