Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684181736

Copa 684181736 Información oficial sobre el partido 684181736 en Hattrick

09.09.2021 02:45:00

Strikers Eagles Alineación oficial del equipo 'Strikers Eagles' en el partido 7 - 2 C.A. Salesiano Alineación oficial del equipo 'C.A. Salesiano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Strikers Eagles Alineación oficial del equipo 'Strikers Eagles' en el partido 9 - 0 C.A. Salesiano Alineación oficial del equipo 'C.A. Salesiano' en el partido
Tiene mala suerte 8.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Strikers Eagles

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Guillermo Alfonso Serpa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Strikers, Rubén Mora, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Strikers va aconseguir el 2 - 0 quan Omar Kenaro va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Belisario Lama va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Rodolfo Laguna de Strikers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Strikers va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Omar Kenaro, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rodolfo Laguna, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Salomón Gaitán va incrementar l'avantatge de Strikers amb el 7 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Strikers va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Antonio Chuquillanqui va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rubén Mora no va ser aprofitada per en Salomón Gaitán que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Strikers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mikko Sisso, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Strikers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 蔡 (Cai) 全熙 (Quanxi) en un 1 contra 1 amb el porter Juan Antonio Solari, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Belisario Lama de Strikers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Zanabria.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Santiago Zanabria de Strikers es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 78.

C.A. Salesiano

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jaime Huayta va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Rafael Bernuy la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 153 Minuto 56 (Gol por la derecha): Salesiano van aconseguir el 4 - 2 que retallava diferències al minut 56 quan Rafael Bernuy sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Gamio de Salesiano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Exequiel Fano de Salesiano es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63 de partit, Exequiel Fano de Salesiano va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.