Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LoS SaNvA (1581873) - Kikuyos (1434430) » 684098211: T67/R3

Copa 684098211 Información oficial sobre el partido 684098211 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

LoS SaNvA Alineación oficial del equipo 'LoS SaNvA' en el partido 5 - 6 Kikuyos Alineación oficial del equipo 'Kikuyos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LoS SaNvA Alineación oficial del equipo 'LoS SaNvA' en el partido 1 - 1 Kikuyos Alineación oficial del equipo 'Kikuyos' en el partido
Tiene mucha potra 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoS SaNvA

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): SaNvA sabia com jugar al contraatac, i al minut 29, Manuel Narváez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alfonso Fuencirio sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 69 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 2 al marcador.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Froila Mauri va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Daniel Hedilla del SaNvA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Albert Alabau una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Ferruccio Gazzera va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Froila Mauri hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): SaNvA va estar a punt de posar-se per davant al minut 94 però Manuel Narváez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Daniel Hedilla de SaNvA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ferruccio Gazzera en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Froila Mauri va xutar fora per a SaNvA, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En 吴 (Wu) 康栋 (Kangdong) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a SaNvA.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Alfonso Fuencirio de SaNvA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Moisés Hernández Campos de SaNvA anava molt fort i col·locat però Ferruccio Gazzera no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.

Kikuyos

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Reinhold Vonhof que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kikuyos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Jordi Doló.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 70, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David Corbet es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Jordi Doló quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Kikuyos al minut 27, però el xut de Hubert Dobek va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Reinhold Vonhof va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Kikuyos Grant Throughton quasi marca al minut 50 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ricardo Luís Correia Andrade l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Kikuyos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 97, quan Namık Kemal Mengi va quedar-se sol davant el porter Maarten De Vulder, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): En Namık Kemal Mengi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Willian Valença va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Maarten De Vulder, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Hubert Dobek va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Kikuyos, David Corbet, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Kikuyos Sebastian Bültzingslöwen va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Namık Kemal Mengi de Kikuyos va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 6.