Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gibraltar Stars F.C (1456490) - Barlovento (1416829) » 684097339: T67/R3

Copa 684097339 Información oficial sobre el partido 684097339 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

C:D Malawi Alineación oficial del equipo 'C:D Malawi' en el partido 0 - 3 Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C:D Malawi Alineación oficial del equipo 'C:D Malawi' en el partido 0 - 2 Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C:D Malawi

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Alberto Espés va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Malawi que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Marius Prejban va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Jean-Marie Verschragen de Malawi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Barlovento

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): En Carlos Cabelo va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 18. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 28 de partit va donar a Barlovento l'avantatge per 0 - 2. Asarias Mommo en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 49 (Gol de falta): Al minut 49, una falta xutada per Carlos Cabelo va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Barlovento. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Mohamadolu Banaken va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Barlovento que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús Lobatón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Valentin Bardă quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alfonso Quintero, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Malawi. La jugada d'estratègia del Barlovento per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Remigiusz Snarski va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jusèp Loís Beneït de Barlovento va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.