Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684096034

Copa 684096034 Información oficial sobre el partido 684096034 en Hattrick

08.09.2021 12:30:00

Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido 1 - 3 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido 0 - 3 Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Evilution United

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, el Evilution va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jānis Ērglis, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Evilution va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Napoleón Donoso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vincenzo Negrini va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Evilution van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 60, però Forrest Turek va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Jānis Ērglis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Evilution se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Estur de Evilution amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Recios de Gonzus

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Jean-Marc Sans de Recios va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 101, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luís Fernando Guiruçu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 106 (Gol por el centro): Al minut 106, Juan Carlos Bedoya va augmentar l'avantatge de Recios a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Kazimierz Korzeb era fer passades de llarga distància. Al minut 15 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Jean-Marc Sans però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Stipe Vrkić, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 19 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Recios va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Stipe Vrkić es va quedar sol davant del porter, al minut 23. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, el Recios va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Juan Carlos Bedoya s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Recios que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jean-Marc Sans, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, un refús desafortunat de Giuseppe Petaros, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jean-Marc Sans no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Casiano Arbos Marin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Stipe Vrkić va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Juan Carlos Bedoya va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Es duien 97 minuts de partit jugats quan Juan Carlos Bedoya va estar a punt de posar per davant a Recios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giuseppe Petaros va impedir un gol cantat.